DE MODERNE VOETBALSCHOOL IN DORDRECHT

WAAROM 5 STAR SKILLS?

Bij 5 Star Skills vind jij de uitdaging die jou verder kan helpen in je ontwikkeling als voetballer. Voetbaltraining moet geen bezigheidstherapie zijn, maar gericht op de ontwikkeling van de speler. Aandacht, kennis en kunde van de begeleiding is daarin vereist. Door de soms grote groepen of het ontbreken van de juiste kennis en kunde komen trainingen soms niet verder dan het bekende warming up, afronden en een partij. Het voetbal gaat steeds sneller en daarbij komen andere vaardigheden om de hoek kijken. Snelheid, techniek, kijkgedrag en co├Ârdinatie zijn bijvoorbeeld essentieel om je op een groot voetbalveld staande te houden. Bij 5 Star Skills wordt op deze vaardigheden getraind. Hierin geen groepjes van 10 spelers die aan het wachten zijn op hun beurt, maar kleine groepjes waardoor je intensief aan jouw ontwikkeling kan werken. Verschillende oefeningen met toffe materialen, geleid door meerdere BVO trainers die jou van de juiste tips kunnen voorzien. Ontwikkeling en plezier gaan altijd hand in hand. Dus ook voor de echte voetballiefhebber is er ruimte. Krijg je geen genoeg van voetballen en wil je het liefst nog vaker trainen? Kom dan op zondagochtend voetballen bij 5 Star Skills!

 

MARK VAN LEEUWERDEN
MARK VAN LEEUWERDEN
Mark is oprichter van 5 Star Skills, werkzaam bij de KNVB en actief als trainer. Als trainer heeft hij ervaring bij verschillende Betaald Voetbal Organisaties zoals ADO Den Haag (onder 12) en Sparta Rotterdam (onder 13). Ook met Spartaan’20 onder 15 was hij actief in de Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland. Momenteel is hij trainer bij FC Dordrecht onder 14. Het trainersdiploma UEFA B heeft hij cum laude als hoogste van alle lichtingen behaald.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

recensie mark van leeuwerden voetbalschool dordrecht

Albert van der Dussen

Docent KNVB – Hoofd jeugdopleiding ADO Den Haag

” Voor mij als docent UEFA B was het geen toeval, dat Mark de hoogste cijfers van allemaal had behaald. Zijn passie voor het voetbal is grenzeloos. Zijn presentatie voor een groep spelers is erg helder en de trainingen zijn tot in detail uitgedacht.”

chakir recensie Mark van Leeuwerden | voetbalschool 5 star skills Dordrecht

Chakir Chouradi

Jeugdspeler NAC Breda

” Mark heeft mij als trainer enorm geholpen waardoor ik de stap naar een BVO kon maken. Hij is continu bezig met mijn ontwikkeling. Ook buiten het veld staat hij altijd voor mij klaar. “

FAQ items aan het laden...