DE MODERNE VOETBALSCHOOL IN DORDRECHT

WAAROM 5 STAR SKILLS?

Bij 5 Star Skills kan je niet alleen vaker, maar ook goedkoper trainen dan bij een andere voetbalschool. Andere voetbalscholen gaan uit van een prijs per training die je vooraf koopt. Veelvoorkomend is het aanschaffen van 10 trainingen verdeeld over meerdere maanden voor gemiddeld €150,- exclusief kleding. Per saldo betaal je dus rond de €15,- per training. Maar alleen als je alle trainingen volgt. Bij 5 Star Skills heb je de mogelijkheid om veel vaker te trainen om nog beter te worden. Ter verduidelijking: je neemt bijvoorbeeld het “PRO” Abonnement. Daarvoor betaal je een vast bedrag van €60,- per maand met minimaal 8 geplande trainingen. Maar je mag zo vaak komen als je wilt. Kom je alle 8 de trainingen dan betaal je gemiddeld slechts €7,50,- per training. De helft van veel andere voetbalscholen! Dus als je veel wilt trainen wordt je niet alleen snel beter, je bent ook nog eens veel goedkoper uit dan bij andere voetbalscholen!

Voorbeeld abonnement PRO

voetbalschool x 5 STAR SKILLS
Kosten €150,- voor 10 trainingen €60,- per maand
Trainingen per week 1 training per week 2 trainingen per week
Kosten per training €15,- €7,50,-

*swipe naar rechts voor volledige tabel

 

MARK VAN LEEUWERDEN
MARK VAN LEEUWERDEN
Mark is oprichter van 5 Star Skills, werkzaam bij de KNVB en actief als trainer. Als trainer heeft hij ervaring bij verschillende Betaald Voetbal Organisaties zoals ADO Den Haag (onder 12) en Sparta Rotterdam (onder 13). Ook met Spartaan’20 onder 15 was hij actief in de Eredivisie, het hoogste niveau van Nederland. Momenteel is hij trainer bij FC Dordrecht onder 14. Het trainersdiploma UEFA B heeft hij cum laude als hoogste van alle lichtingen behaald.

WAT ANDEREN ZEGGEN:

recensie mark van leeuwerden voetbalschool dordrecht

Albert van der Dussen

Docent KNVB – Hoofd jeugdopleiding ADO Den Haag

” Voor mij als docent UEFA B was het geen toeval, dat Mark de hoogste cijfers van allemaal had behaald. Zijn passie voor het voetbal is grenzeloos. Zijn presentatie voor een groep spelers is erg helder en de trainingen zijn tot in detail uitgedacht.”

chakir recensie Mark van Leeuwerden | voetbalschool 5 star skills Dordrecht

Chakir Chouradi

Jeugdspeler NAC Breda

” Mark heeft mij als trainer enorm geholpen waardoor ik de stap naar een BVO kon maken. Hij is continu bezig met mijn ontwikkeling. Ook buiten het veld staat hij altijd voor mij klaar. “

FAQ items aan het laden...